Acasă Actualitate Chupacabra in Romania!!! Localitate din Neamț terorizată „Nu e nici caine, nici...

Chupacabra in Romania!!! Localitate din Neamț terorizată „Nu e nici caine, nici urs”

483
0
DISTRIBUIȚI

Oamenii dintr-o localitate din Neamt spun ca de saptamani bune traiesc sub teroare. Ei dorm cu randul si stau de paza pentru ca o fiara misterioasa le da tarcoale si le ucide animalele.

Deocamdata, nici satenii, dar nici autoritatile nu pot spune ce vietuitoare a semanat paguba prin gospodarii.

De mai bine de doua luni, oamenii din localitatea Izvoare, judetul Neamt, nu mai au liniste. Zeci de capre si de gaini le-au fost ucise de o fiara misterioasa, spun ei.

Un barbat si-a gasit cei cinci porci fara suflare, cu rani foarte grave.

Gigi Patrichi, pagubit:”Cand am venit, m-am trezit cu astia. Cand i-am vazut, m-am speriat. Am sunat la 112. Nu puteam sa imi dau seama ce este.”

Vanator de meserie, omul spune ca nu isi poate da seama cine a dat atacul.

Gigi Patrichi, pagubit: „Nu putea sa fie urs. Caine nici atat, numai lup sau m-am mai gandit probabil la vreo felina scapata de la vreun circ de undeva.”

Si o femeie a ramas fara capre, dar si fara pasari. In miez de noapte, a auzit cainii latrand si a iesit imediat in curte.

Pagubita: „Un caine mare am vazut. Atat am apucat ca era intuneric. Nu se stie ce e.”

Ciudat este ca animalele nu au fost mancate, ci doar omorate. De teama ca nu cumva fiara sa atace un om, dar si pentru ca nu vor sa mai piarda alte animale, localnicii iau masuri.

Gigi Patrichi: „Am desfacut cateva tigle in pod si am stat toata noaptea la panda. Pericolul exista, el va reveni, sunt convins.”

Inspectorii de la Directia Sanitar Veterinara au ajuns in ograda unuia dintre pagubiti pentru a lua probe, dar deocamdata nu au niciun raspuns pentru oameni disperati.

Citeste si: Fenomen de tip Chupacabra la Braila 

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs
Va rugam sa introduceti numele