Acasă Actualitate Politistul lovit de Cristian Boureanu este considerat erou

Politistul lovit de Cristian Boureanu este considerat erou

80
0
DISTRIBUIȚI

Cristian Boureanu a ajuns din nou să fie în atenţia tuturor, după ce a fost implicat într-un scandal cu oamenii legii. Fostul politician a lovit un poliţist cu o noapte în urmă, iar din câte se pare, acesta e considerat de către multă lume un erou. Asta deoarece, anul trecut el a ajutat la naşterea unui bebeluş.

Mai exact, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-a lovit se numeşte Ovidiu şi cu un an de zile în urmă el a asistat o femeie însărcinată, care intrase în travaliu când se afla în trafic. Totodată, femeia a născut chiar în maşina poliţistului.

„Barza vine cu rutiera. Imprevizibilul este un atribut care se potriveşte cu munca de poliţist. În fiecare zi, ştim că venim la serviciu pentru a face ceea ce ne-am dorit, să salvăm vieţi, să-i protejam pe cei de lângă noi dar, de cele mai multe ori, realitatea ne dovedeşte că putem face faţă şi altor situaţii, la care poate nu ne-am gândit niciodată. Este şi cazul colegului nostru, agent principal de poliţie Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti, care astăzi, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuţe, de 4 kg., perfect sănătoasă.
Mama fetiţei era blocată în trafic, în zona Valea Cascadelor din Bucureşti, când a intrat în travaliu, astfel încât poliţistul, cu sprijinul colegilor, a condus-o în siguranţă la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici.

Încântată probabil, de semnalele acustice şi luminoase de la maşina de poliţie, micuţa s-a născut înainte de a ajunge la spital.
Poliţia Română îi urează micuţei multă sănătate şi o aşteaptă, atunci când va creşte, să facă parte din echipa poliţiştilor rutieri“
, potrivit Poliţiei Române.

Cristian Boureanu a fost transportat de urgenţă la spitalul Floreasca, aflându-se sub investigaţii. Poliţia l-a însoţit la spital (AICI îţi dădeam toate detaliile). Fostului politician i s-a făcut rău la secţia de Poliţie, unde a venit salvarea pentru a-i acorda primul ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs
Va rugam sa introduceti numele