Acasă Externe Lumea in Pragul Razboiului Mondial. Trump ameninta RUSIA!

Lumea in Pragul Razboiului Mondial. Trump ameninta RUSIA!

79
0
DISTRIBUIȚI
Donald Trump amenință Rusia: „Pregătește-te!“

Donald Trump avertizează Rusia că Statele Unite vor ataca Siria, din cauza unui presupus atac chimic atribuit Administraţiei Bashar al-Assad.

Liderul de la Casa Albă a postat un mesaj pe Twitter prin care spune că Rusia trebuie să se pregătească de atacul unor rachete. Guvernul președintelui Bashar al-Assad – care primește ajutor militar de la Rusia – neagă că ar fi în spatele atacului chimic

.

„Rusia promite că va doborî orice rachetă lansată în direcția Siriei. Pregătește-te, Rusia, pentru că vor veni, noi și inteligente. Nu ar trebui să fii partenerul unui animal care își ucide cu gaz propriul popor și căruia asta îi face plăcere”, a scris Donald Trump, referindu-se la președintele sirian, Bashar al-Assad

Alexander Zasypkin, ambasadorul Rusiei în Libia, a declarat că orice rachetă lansată de SUA către Siria va fi doborâtă iar bazele de lansare vor fi atacate.

Nu este prima dată când preşedintele SUA amenință că ar putea ordona un atac militar punctual ca reacţie la presupusul bombardament chimic produs sâmbătă la periferia capitalei siriene.

În aceste condiții, astăzi, companiile aeriene au fost avertizate asupra unor zboruri. Eurocontrol şi Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei avertizează companiile aeriene în legătură cu posibile atacuri aeriene sau cu rachete de croazieră în Siria. Cele  două instituţii au recomandat prudenţă în estul Mării Mediterane din cauza posibilităţii producerii unor atacuri aeriene sau cu rachete de croazieră în Siria, în următoarele 72 de ore, informează Tass şi Reuters.

Regimul de la Damasc a negat orice implicare în atacul chimic produs într-o zonă insurgentă, propunând trimiterea unei echipe internaţionale pentru efectuarea anchetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs
Va rugam sa introduceti numele