Acasă Actualitate Ilie Năstase nu va fi acreditat la turneul de Mare Șlem de...

Ilie Năstase nu va fi acreditat la turneul de Mare Șlem de la Roland Garros în acest an, a anunțat Federația Franceză de Tenis, pe contul de Twitter.

79
0
DISTRIBUIȚI

Ilie Năstase nu va fi acreditat la turneul de Mare Șlem de la Roland Garros în acest an, a anunțat Federația Franceză de Tenis, pe contul de Twitter.

Fostul tenismen Ilie Năstase primește o nouă lovitură în scandalul apărut la meciul de Fed Cup România-Marea Britanie, atunci când a înjurat arbitrii, jucătoarele de tenis britanice, dar a și emis un comentariu cu tentă rasistă la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams.

Ilie Năstase susţine că nu este suspendat de ITF: Nu cred că nu mă vor primi la Roland Garros

Năstase nu va fi acreditat la turneul de Mare Șlem de la Roland Garros în acest an, a anunțat Federația Franceză de Tenis, pe contul de Twitter. Aceeași interdicție fusese anunțată și de organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon.

Ilie Năstase a câștigat turneul de la Roland Garros în 1973, după ce fusese finalist și în 1971. Anul trecut, Ilie Năstase a fost comentator al postului Eurosport la Paris.

ITF i-a ridicat, la 22 aprilie, acreditarea lui Ilie Năstase, după ce a avut un conflict cu arbitrii, cu Johanna Konta şi cu căpitanul-nejucător Anne Keothavong. El nu a mai fost căpitanul echipei României la meciurile de duminică.

Ca tenismen, Ilie Năstase a câştigat la simplu Roland Garros în 1973 şi a jucat o finală în 1971, la dublu a câştigat cu Ion Ţiriac în 1970 şi a mai jucat o finală pierdută, cu Jimmy Connors, în 1973, iar la Wimbledon a fost de două ori finalist la simplu (1972 şi 1976) şi a câştigat o dată finala la dublu (1973), în echipă cu Jimmy Connors

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs
Va rugam sa introduceti numele