Acasă Politic Huidu – Dragnea, gest REVOLTĂTOR!

Huidu – Dragnea, gest REVOLTĂTOR!

106
0
DISTRIBUIȚI

În emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, realizată de Șerban Huidu, a fost prezentat, la un moment dat, Liviu Dragnea după gratii

La PRIMA TV, a fost difuzată imaginea liderului PSD „în închisoare”, iar pe fundal se auzea o muzică legată de DNA.

Radu Herjeu, membru CNA, a fost întrebat de ce un astfel de derapaj nu este sancționat. Cum de ajungem să ne batem joc de libertatea unui om, indiferent cine este, la televizor, fără a fi luată nicio măsură?

„Mulți se ascund sub ideea că fac emisiune pamflet, deși în legislația audiovizuală nu există categoria de pamflet. Nu scrie nicăieri că dacă faci o emisiune pamflet ai voie să spui orice. Acest lucru a fost o găselniță a televiziunilor pentru a încerca să justifice în fața CNA anumite derapaje pe ideea că este pamflet. Plus că pamfletul în televiziune este o noțiune inventată de români. Lăsând asta la o parte, știți ce se întâmplă? Sunt atâtea derapaje mult mai grave decât acesta… Sigur că dacă ai lua la bani mărunți, ai putea să sancționezi foarte mult. În primul rând, fizic este imposibil. În al doilea rând, datorită acestei impuneri a legii, ca după șase luni să nu mai poți să sancționezi un derapaj, dacă nu l-ai discutat în acel interval, și care este o frână serioasă în activitatea noastră… În afară de faptul că sunt anumite situații care trec, din motive subiective, obiective, dincolo de acest lucru, se întâmplă să expire alte cazuri și CNA este atacat de oameni care nu au nici cea mai mică idee de ce expiră, de ce s-a ajuns într-o astfel de situație”, a zis Radu Herjeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs
Va rugam sa introduceti numele