Acasă Paranormal Fenomen POLTERGEIST in satul NAIPU (Giurgiu)

Fenomen POLTERGEIST in satul NAIPU (Giurgiu)

130
0
DISTRIBUIȚI

In aceasta intamplare au fost implicate: POLITIA, Protectia copilului si …… Spitalul Obregia!!!
Copil dus la Spitalul de Psihiatrie, fiindcă ar fi paranormal. Minorul ar fi provocat o ploaie de pietre cu puterea minții 
Un copil de nouă ani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Obregia, după ce o armată de angajaţi de la Protecţia Copilului Giurgiu a descins în casa unde se mişcă scaunele şi cad pietre pe acoperiş.
Localnicii spun că fenomenele paranormale s-ar întâmpla din cauza copilului care ar avea nişte puteri speciale.
Chiar şi poliţiştii au asistat la astfel de fenomene inexplicabile.
Şi preotul a fost chemat de familie, să facă slujbă în casa bântuită, dar şi preotul a avut parte de aceleaşi şicane, mai ales scaune trântite, povestesc oamenii.
Oamenii spun că responsabil pentru fenomenele care se întâmplă de mai multe zile ar fi un copil cu puteri paranormale. Se pare că minorul ar face obiectele din casă să se mişte şi tot el i-ar ataca cu pietre pe locatari, cu puterea minţii.
Protecţia Copilului s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în acest caz.
Copilul din localitatea giurgiuveană Naipu, despre care oamenii cred că are puteri paranormale a fost din nou internat la spitalul Obreja din Capitală.
Se pare că acestuia i s-a făcut din nou rău. După prima internare, medicii au spus că este sănătos, dar ar avea ADHD, adică este un copil mai agitat.
Tatăl băiatului de 11 ani, Emil Daniel Dobre, a explicat duminică seara, în excusivitate pentru Antena 3, la “Ediția Specială” moderată de Adrian Ursu cum se manifestă copilul său în timpul fenomenelor ciudate care au îngrozit o localitate întreagă.
Cea ce se  întâmplă la Naipu pare a fi un fenomen numit “poltergeist”. Poltergeist este un fenomen paranormal care constă în evenimente care fac aluzie la manifestarea unei entități imperceptibile. De obicei, o astfel de manifestare include obiecte neînsuflețite în mișcare, în levitație, ce par a fi aruncate sau care se autoincendiază, cu prezența zgomotelor simțitoare (cum ar fi ciocănit, bătăi, lovituri) și în anumite cazuri, atacuri fizice asupra martorilor acelor evenimente. Întrucât până în această zi nu există nicio explicație științifică concludentă a acestor evenimente, poltergeist a fost descris în folclor ca fiind un spirit supărat sau o fantomă care bântuie o anumită persoană, de unde și numele (vezi etimologia).
Copilul familiei Dobre, acolo unde au avut loc acele fenomene paranormale, a afirmat că este „stăpânit de o forţă”… şi nu se poate controla!
Prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, a fost solicitată o Ambulanţă cu echipaj medical, care l-a verificat pe micuţ dar fără ca medicii de pe ea să găsească ceva pentru care să fie necesar transportul la Spital.
Ulterior, părinţii, alături de primarul Constantin Cărăpănceanu şi viceprimarul Mugurel Vătafu, au dus copilul la Mănăstirea Letca Nouă, la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, care plânge cu lacrimi de mir.
După rugăciunile făcute de preotul de aici, copilul, complet schimbat în bine, a declarat după slujbă, următoarele: „m-am eliberat… dar o voce mi-a spus că nu rămâne aşa”!
Protecţia Copilului Giurgiu s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în acest caz, deplasându-se la Naipu.
Andrei a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi de aici la Bucureşti, la Spitalul „Alexandru Obregia”, unde a rămas internat, alături de mama sa, pentru investigaţii amănunţite.
La casa „bântuită” din Naipu, potrivit informaţiilor oferite de primarul de Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, nu au mai avut loc niciun fel de evenimente paranormale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs
Va rugam sa introduceti numele