Acasă Social Casa lui Hagi din Pipera a fost pradata de hoti!

Casa lui Hagi din Pipera a fost pradata de hoti!

41
0
DISTRIBUIȚI

Veste proastă pentru Gheorghe Hagi: „Regele” a fost plecat în ultima perioadă la Florența, acolo unde a negociat transferul lui Ianis de la Fiorentina la Viitorul, iar hoții au încercat să profite și de Sărbători i-au spart casa din Pipera.

Angajații lui Hagi au raportat la poliție jaful petrecut în luna decembrie. Plângerea a fost depusă în urmă cu câteva zile, iar vila lui Hagi nu a fost singura prădată de hoți, care au spart și reședința ambasadorului Pakistanului.

Poliția încă nu i-a prins pe făptași.

„[…] în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost stabilit deja un cerc de suspecţi. Un prejudiciu nu a fost stabilit cu exactitate în acest moment, având în vedere că proprietarii nu sunt prezenţi şi pentru stabilirea exactă a prejudiciului avem nevoie de o evaluare corectă a bunurilor lipsă”, a precizat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Ilfov,

Anuntul Jandarmeriei:

În legatură cu evenimentul produs la reședința ambasadorului Republicii Pakistan, Jandarmeria București face următoarele precizări:

1. În baza protocoalelor încheiate se asigură paza obiectivului cu un post permanent, asigurat cu 1 jandarm.
2. obiectivul este situat într-un complex de vile și se învecinează cu proprietăți private , vile cu 1,2 etaje.
3. jandarmul nu are vizibilitate și nu poate interveni decât la intrarea principală în obiectiv iar reședința nu are camere de supraveghere conectate la cabina jandarmului sau alt sistem de alarmă care să atragă atenția asupra faptului că se întâmplă ceva în interior.
4. Pătrunderea în interiorul obiectivului nu s-a facut prin zona supravegheată de jandarm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs
Va rugam sa introduceti numele